Free delivery over £150 | 2 year warranty | 0% financing available
Close
R (0)

Added to Basket

View basket

Victorian Renovation, London

PRIVATE RESIDENCE

London architects use light and colour to augment their Victorian renovation.

Situated in London’s sought-after Stoke Newington neighbourhood, this three-storey Victorian renovation utilises natural and artificial light, alongside strong splashes of colour and natural materials, to create a stylish family home while staying true to their area’s conservation heritage.

The homeowners Ross and Emma, both architects, designed the house themselves, placing an emphasis on flexible use of space and long-term suitability.

Two Porcelain III bulbs in Graphite Pendants hang above the kitchen island, creating a subtle design feature and focal point for the room.

Interior Design: Emil Eve Architects
Location: London, UK
Products: Porcelain III, Graphite Pendant
Photography: Mariell Lind Hansen
Photography: The Modern House